Begira zein goxo dago gure krepa.
Ostegunean sukaldaritxako tailerean txokolatezko krepak egingo ditugu.
Hauek dira osagaiak:
250gr txokolate beltza.
100 gr gurin
400gr esne
200gr irin
3 arrautz
50gr azukre
250gr esne gaina
Nola egingo ditugu krepak:
1-Ondo nahastu arrautzak, irina eta azukrea. Gero poliki poliki bota esnea eta utzi ordu erdi reposatzen.
2-Txokolatea raiatu.
3-Urtu gurina poliki poliki sutan.
4-Zartagina bero dagonean goilara batekin hartzen dugu egindako masa eta botatzen dugu zartaginera. Eta zartaginean gutzi gora bera 20 segundu uzten dugu.
5-Urtu txokolatea ( baño maria).
6- Irabagailu elektrikoarekin esne gaina egin.
7-Plater batean jarri krepa eta txokolatez bete eta nahi baduzu gainetik bota esne gaina.